Shperndaje në Facebook.

Bujar Qamili i jep zemër Shkodrës, koncert në rrugët e qytetit (Video)

Shkodra është qyteti i dytë më i god itur në vend nga Koronavirusi, pas Tiranës.
Epiqendra e veriut të vendit numëron deri tani 52 të prekur dhe 2 vik tima, çka ka shkatuar pan ik mes banorëve.

Por për të krijuar një atmosferë ndryshe ka menduar këngëtari Bujar Qamili.

Bilbili i këngës shkodrane ka zhvilluar ditën e sotme një koncert në rrugët qytetit, ku siç shihet në pamjet e mëposhtme nuk kanë munguar spektatorët nga banesat e tyre.

Koncerti i këngëtarit përkon edhe me festën e Pashkës.

Shperndaje në Facebook.