Shperndaje në Facebook.

Sa e keni SHlKlMlN e përsosur. PR0V0Nl a mund ta kaIoni këtë T E S T

A e dini se sa i mirë është shik*imi juaj? Sa mirë mund të vëreni gjëra thuajse të padukshme, ndryshime në ngjyra dhe hije? Sa kohë do tju duhet? Nëse nuk keni pasur mundësinë ta kontrolloni më parë, ky te*st do t’ju ndihmojë.

1. PO ose JO. A ka zemër në foto?


– PO
– JO

2. Sa rrathë ka në figurë?


1
2
3
4

3. Cilën kafshë e sheh në figurë?


mace
rosë
qen
breshkë
Unë nuk shoh kafshë

4. Sa rosat ka në foto?


1
2
3
4

5. Çfarë forme fsheh fotografia?


gjysmëhënë
yll
diell
zemër

6. Sa vija ka në figurë?


1
2
3
4

7. A mund të tregoni se cila fjalë në anglisht është shkruar në figurë?


CAT
FAT
BAT
EAT

ZGJIDHJET JANË DHËNË NË FOTOGALERINË MË POSHTË!

Shperndaje në Facebook.